Színházi vidámságok

Karácsonyra megleptük a majdnem teljes családot egy Budapest Bár koncerttel, január 10-én estére egy egész páholyt megvettünk a Vígszínházban. Az esti fellépők a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Frenk, Kiss Tibor, Lovasi András, Mező Misi, Szűcs Krisztián voltak és Tania Saedi (perzsa származású bécsi énekesnő) mint vendég. Őt eddig még sose hallottuk, de ideje volt, nagyon élveztük.

Imádtunk mindenkit, Tibi nagy formában volt, ahogy Ferenczi Gyuri, Frenk és Nemjuci is. Tibi bármit énekel, olyan, mintha Quimby lenne. :) Az egész koncert tömény élvezet volt.

Hó végére (tegnapra) esett még egy - szintén ajándék - színházi előadás: a Buborékok. Csiky Gergely nyomán a Mohácsi testvérek írták újra a Radnóti Színház számára. Kritika itt.

 

Persze hosszú volt, 3 felvonás, de hát Mohácsi. Remekül szórakoztunk, végigröhögtük az egészet, egyáltalán nem unatkoztunk. Tele van poénnal, szóviccel (persze, néha már ismert vagy erőltetett kicsit, de nem számít), jó színészek tolmácsolásában. Sőt! Mondanivalója is van, és nem direkt politikai utalásokkal. Olasz Renátón meghaltam! Csak ajánlani tudom, az egész családnak tetszett kortól és nemtől függetlenül. :)
(A Radnótiban most ültünk először a karzaton: nem túl kényelmes az első sor a lábnak, és előre kell hajolni, de kibírható.)

Megjegyzések

Pé Kalib üzenete…
Ez jó volt, köszi!