Fókuszálok

Rengeteg mixed media videót nézek meg, folyamatosan nyerve ezekből inspirációt. Leggyakrabban technikákat lesek el, tematikusan még egyet sem csináltam végig. Vicky videóit különösen bírom, stílusa, színvilága közel áll hozzám, az angolja érthető, gyorsítottak a filmjei, és pontos lista van a hozzávalókról. Nála tetszett meg az árnyékolás a Faber-Castell big brush pennel, be is szereztem néhány ilyet.
Tegnap a Pinteresten egy olyan tutorialját találtam, amit "szóról szóra" végig is csináltam azonnal. (Kezdőknek abszolút tudom javasolni ezt a módszert.) Íme a végeredmény:




Az alábbi videó alapján készült, saját ötletet nem is igen tartalmaz.


Eltérés: mivel nagy méretű alfáim nincsenek, csak némi közepes fekete, chipboardból raktam ki az évszámot, és a csillagok is azok (Scrapfellow). A fekete öntapi betű BoBunny Mama-razzi. A papírok között van Teresa Colins (nagy pöttyös), Basic Grey, Authentic, Studio Light. A körök nálam 1 inchesek, kisebb lyukasztóm nincs. :)
Pocsék fényviszonyok közt pocsék fotó készült, nem is színhelyes, és rendesen becsillog. Nagy alakú Moleskine füzetem egyik dupla oldala lett, a célkitűzéshez igyekszem tartani magam. :)
 

Megjegyzések

Budaházi Brigitta üzenete…
Ahh, szenzációsan csúcs!!! Látni szeretném jövő hétvégén élőben!
Juj, de felpörgetős, tényleg!
szrjudit üzenete…
Tényleg felpörget, nagyon szuper, köszi a videót is, előbb-utóbb ki fogom próbálni ezt a technikát. <3
Nekem nagyon tetszik! 😊
Tipitá üzenete…
A Faber-Castell big brush pen amivel körberajzol mindent és kézzel elmaszatolja? Már láttam nála máshol is, sőt mindenhol használja.
Rucola Designs üzenete…
Igen, az! Nagyon szuper!