Esküvő, 1954.

Egész héten készültem, hogy fotózok valami régit a Cewe kihívásra, de nagy munkában voltam, így végül csak egy régi fotóhoz nyúltam.
Már nagyon régen szerettem volna oldalba foglalni szüleim esküvői fotóját. Sztori is van hozzá, de nem voltam képes az oldalra ráírni. Nem tudom, mért van ez. Anyukám 14 éves korában ismerte meg aput, akkor jött el otthonról, és amint lehetett - 16 éves korában - összeházasodtak. Nagyon fiatalok voltak, apu is csak 20. Anyu idősebbet mutat kifestve, az ötvenes évek zsánerében, és persze gyönyörű, mint egy filmsztár. Nem tudom, mért ilyen szomorkásak, talán mert nehéz sorban és teljes bizonytalanságban éltek. Menyasszonyi ruhára sem futotta, persze.
Nagyon szerették egymást, de mint a tűz és víz, olyanok voltak. Több hullámvölgyük volt, az egyik alatt anyu összetépte az összes esküvői fotót, a szakadás emiatt van. Az együttlakás a nagyszülőkkel sem tett jót, apunak is voltak húzásai, elváltak, amikor már felnőttem, és apunak volt hová költözni. Engem mindig kíméltek és gyönyörű gyerekkorom volt, de hát egy gyerek mindig észreveszi, ha valami nem oké. Már egyikük sem él, a blendingen közelebb is tettem őket egymáshoz. Szomorú vagyok.

Anna Aspnes - ArtzyKardz Heraldry, ArtPlayPalette Family
paper by me

 

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Ez milyen megható történet. Nehéz lehet visszaemlékezni.
Kisnyul / Andi üzenete…
megindító történet, csodás fotó, milyen jó, hogy megmenekült és most már örökre meg is marad az oldaladon.
Margó üzenete…
Gyönyörűek, így, ahogy vannak!!!
Secima üzenete…
Jó, hogy elkészítetted ezt az oldalt. Főleg, hogy most már ilyen változatban is megmarad ez a fotó.