Tetkó, pirszing, vér

Fene se tudja, mért pont most nyúltam A tetovált lány után, biztos a - már szintén nem új - film az oka, vagy mégsem (nem láttam, a svédet sem). A Millennium trilógia darabja 500 oldal fölött van, de lassan az utolsó kötetet is megeszem, gyakorlatilag letehetetlen. Szoktam krimiket olvasni, de a svéd krimikért inkább a család néhány férfitagja rajong, sógornőm meg svédmániás (Stockholmban kezdte az egyetemet, apósom kereskedelmi tanácsos volt ott a nyolcvanas években). Mindegy hogyan, de azonnal berántott. Még a háttérsztori is izgalmas. Brutális, de nem öncélúan. A női főhős Lisbeth Salander. Szóval van egy oldalam, ni. Paula farmeres készlete, a Blue Jeans tökéletes volt hozzá, meg még shoppingoltam is a One Story Down boltban.

Paula Kesselring - Blue Jeans elements, papers, alpha
Sissy Sparrows - Vintage Ink (Art Journaling) Papers Pack


Megjegyzések

Paula Kesselring üzenete…
This page is soooo perfect!!COOL! I just can’t say enough about this one!!I just LOOOOVE the books, they are my favorite since I read the first, but I think the books are better than the movies ...
Love the background paper!!!!The tatoo lady with Lisbeth's face!!!You rock!!!
kreatívhit üzenete…
Nem nagyon filmezek de ezt megnéztem én is.Az oldal totál szuper.
erzsocica üzenete…
Én csak a svéd változat első részét láttam.....hát elég érdekes volt. Na meg persze csattanós a vége. Az amerikai változat is megvan, de valahogy nem éreztem hiányát, hogy megnézzem.
Az oldaladat viszont örülök, hogy láthattam, mert szuper lett! Klasszul megcsináltad!