Boldog évfordulót!

Sok szeretettel öleljük a macikákat, akik annyira tolakodtak a fotózásnál, hogy nem fértek rá rendesen a képre :-) Még sok boldog blogévfordulót kívánunk!

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
A Macik nevében nagyon szépen köszönjük a köszöntőt. Fényképezkedni nagyon szeretnek így tényleg előfordulhat, hogy egyik másik lemarad róla, de azt aztán be is pótolják egy másik képen. :)))
Myrthyra üzenete…
Kedves Kovaxka, Szép Macicsaládék blogjából ismertünk meg téged. Szeretnénk gratulálni a szép alkotásaidhoz és a blogodhoz, nagyon tetszik nekünk.
Érdekes, hogy a Macicsalád blogszülinapjára készített scrapbookjainknál a sok-sok plüss közül mindketten azonos macikat (csak más formában) használtunk fel.:) Lehetséges ez egy jel? :))
Névtelen üzenete…
Nagggyon jó a kép, mi sajnos nem tudunk ilyet készíteni, de majd mindig megnézzük az itt készülteket! :))
Rucola Designs üzenete…
Kedves macikák, szívesen fogadok fényképeket, biztosan sokat fotózkodtatok a szülinap alkalmából. Milyen volt az Állatkertben?
Rucola Designs üzenete…
Kedves Kutyavilág! Köszönöm, hogy olvastok és tetszenek kezdeti szárnypróbálgatásaim! Még szeretnék sokat fejlődni. Biztos, hogy rokonlelkek vagyunk, mert már napok óta készülök írni nektek hasonlókat, de most meg is teszem! :)