2009. január 26., hétfő

Méz és maci

A méz jól megy a mustárhoz, főleg pácban, de finom a mézes mustár is. Biztosan szeretik a mézet a Szép Macicsalád tagjai is. Én és a kisebbik fiam (20) meg őket szeretjük, így küldtünk nekik egy emléklapot. Ezzel sikerült Ancikát elvarázsolnunk és megismertetnünk a scrapbookok világával.
Nem mintha sokat értenénk a digitális emlékkönyvkészítéshez, hiszen csak nemrégiben fedeztük fel magunknak.
Nem is mi, inkább én, Kovaxka, mert a család csak elnézően mosolyog. Aztán meg mindenki főhelyre tette a karácsonyi emlékkártyákat :)
De most Ancikáról van szó és a macicsaládról: köszönöm neki, hogy közkinccsé tette már több alkotásomat is! Azt is köszönöm, hogy általa értelmet nyert a régóta ápolgatott bloggondolat. Mert lesznek itt alkotások is biztosan.

Lássuk a medvét:

3 megjegyzés:

Secima írta...

A mézet és a macit is nagyon szeretjük. És most már a scrapbook-ot is, amit persze nektek köszönhetek. Most pedig gyorsan feliratkozunk az RSS csatornákra, nehogy lemaradjunk valamiről. Sok sikert kívánunk a bloghoz és az életben is! :))
Ancika és a Szép Macicsalád

Kovaxka írta...

Annyira köszönjük! :) Reméljük, jól érzitek majd nálunk magatokat.

Secima írta...

Az utolsó bejegyzésed alatti ajánló ide hozott. De régen is volt ez a kezdet. Bár nem tűnik ilyen soknak. Azt hiszem rohan az idő. És már mennyi minden történt. Scrapbook és blog terén is.
Egy kicsit elnosztalgiáztam.

Related Posts with Thumbnails