Miss Metal

Nem nagyon ücsörgök a (nem létező) babérjaimon, elkészült és már meg is lehet venni második készletemet a Digiscraps3 boltban. Ez egy kicsit keményebb darab lett, metálosnak indult, aztán csajos is lett egy kicsit. Babás oldalakat nem nagyon tudok belőle elképzelni, de cáfoljatok rám! :) Mi a véleményetek? Aki 23-án (pénteken) délig elmondja a véleményét hozzászólás formájában, megnyerheti ezt a készletet!

Please, leave a message until 12:00 AM CET, to take a chance to win this kit!
Ezek a vagánycsajos és vagánypasis alkotások készültek eddig (hopp, egy babás is van közte!):

Osli
Ányi
LaceE
LaceE
Ányi freebie-t is készített nektek! A képre kattintva a boltból ingyenesen letölthetitek ezt a remek kis tekeredvényt! :) Image is linked.

letöltés /download

UPDATE! Ányitól egy újabb vidám alkotás:

Megjegyzések

Eszter(beszteri) üzenete…
Pont az előbb néztem Osli képét az sb-n. Meg az Ányiénál is kommenteltem, de nem is olvastam, hogy miből készült. Most meglepődtem... Annyira más. :)
LaceE oldalai is tök jók! Na, szóval, szívesen megnyerném ezt a készletet! :) Ildi! Nagyon ügyes vagy! Le a kalappal előtted! :)
LaceE üzenete…
Imádom ezt a készletet, bár megnyerni már nem szeretném :) szuper oldalak készültek :)
Zsu üzenete…
Szerintem nagyon vagány kis készletet készítettél, és mivel jók a színei sokféle oldalt el tudok képzelni vele. Még babásat is. :)
Kriszta üzenete…
Nagyon tetszik a készlet. Szívesen megnyerném. Ez a két szín annyira paszol egymáshoz. Nagy ötlet volt részedről. Az elkészült oldalak is azt tükrözik, hogy könnyű vele dolgozni. Hát Gratulálok hozzá.
csuti üzenete…
Nagyon vagány ez a készlet. Egyszerűen szuperügyes vagy! Én is szívesen menyerném:-)))
pamacsdesign üzenete…
Hát szerintem nagyon szuper! Rendkívűl tetszik a készlet neve és a színvilága,nagyon ütős lett!Igazi zseni vagy!Őszinte híved:Panda
Anikó üzenete…
Nagyon jó lett a készleted! Profi munka! Jó kis oldalak születtek belőle!
Unknown üzenete…
Hű, szerintem is nagyon vagány készlet lett!! Igazi kihívás lenne számomra oldalt készíteni belőle :) Hátha nekem kedvez a szerencse ;)
Secima üzenete…
Jó kis készlet ez, bár lehet, hogy macisat nem készítenék belőle. Igaz, úgy tűnt, hogy babásnak sem ajánlott, aztán mégis milyen szuper babás oldal lett belőle. :)
Kriszta (hozak) üzenete…
Igazán belevaló a készlet és belevaló oldalak születtek belőle! Remélem én leszek a szerencsés.
Giny üzenete…
Szuper készletet készítettél, én is szívesen tennék vele egy próbát :) Nagyon tetszik ez a színkombináció. Bár nem vagyok egy kifejezett Miss Metal, de ha babás oldalt lehet vele csinálni, akkor minden bizonnyal pl. a vintage-nál is működik ;))
Noncsi üzenete…
Ildi, nagyon szuper lett ez a készleted is. Klassz ez a két szín együtt és a madárka nagyon-nagyon tetszik benne. A cluster is szép, klasszak az elemek benne!!! :)))
Szóval lényeg a lényeg, nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok! :)