Halleluja!

Elkészült a vécénk! :) Januárig élvezhetjük a kopácsolás- és pormentes napokat. Egy nagyon pici fürdőszobánk van, aminek durván vizesedik és penészedik a fala, meg egy aránylag nagy vécénk. Mivel a fürdő szétverését nem lehet halogatni tovább, és a fiúk ragaszkodnak a kádhoz, a mosógépnek mennie kellett a vécébe, így azt is át kellett teljesen alakítani. Mindkét helyiségben van egy ronda nagy strang, ahol mennek a csövek. 14 éve csináltattuk meg a terveim alapján szekrény és szekrénynek látszó tárgy takarásával (mivel ott a vízóra és a potenciális szerelések miatt sem lehet leburkolni).
Most a wc takaróelemeket kapott (az egyik karika mögött van a vízóra), a szekrényeket máshogy helyeztük el, és a szennyestartónak is helyet kellett csinálni. A másik karika a szennyesbedobó. Alapvetően Ildi barátnőm tervezte, de én is adtam ötleteket hozzá (a fiúk meg elvettek belőle :)). A csempe és burkolat kiválasztása után jött a retró koncepcijó. Egy kisebb mosdó mellett elfért a mosógép a strang szűkítése után. Lett még álmennyezet spotlámpával, így a rusnya csövek is el vannak takarva. Nem tudom, mi látszik belőle, de ilyen volt:

- ilyen lett:
Van oldal is róla, naná. :)

RD by me: Circus Maximus, ATCs Random Letters, Words, Titles
Font: Birch Std.

Megjegyzések

Secima üzenete…
Hú, hát ezért megérte belevágni! Szenzációs lett!
Tinci üzenete…
Wow de megérte! Gyönyörű lett, már ha lehet ilyen kifejezés egy vécére.
sandybell127 üzenete…
Aztaaa, ez szuperül néz ki...nagyon jóóó lett...tuti megérte a fáradtságot!!! :)
Margó üzenete…
Hááát, a változást látva, szerintem Ildi mi megyünk hozzátok karácsonyozni?!:-) 2002-től kezdtünk építkezni. A kőműves azt mondta, hogy tapasztalata szerint, addig ne költözzünk be, amíg nincs teljesen kész a ház,mert különben soha nem lesz totál kész! Igaza volt, olyan 90 %-nál tartunk, de mire az elkészül, kezdhetjük a felújítást:-)).. és már ilyen szuper fürdőszobát és WC-t szeretnék! A WC-ben van kézmosónk is, de a kedves mekmester vízszerelő úgy helyezte el a csapot fölötte, hogy még csak véletlenül sem fér alá a felmosóvödör, a porszívó tartálya, hogy ott moshassam, tölthessem őket. Szóval, nincs más megyünk...:-) puszi és örülök, hogy ilyen szép lett!!!
millu üzenete…
Na ezt nevezem,nagyon tuti lett,extra,azt megmondom.Az oldal belőle meg naná,hogy szenzációs!!!Az álmennyezet még nekünk sincs kész,gyönyörű a fürdőnk,plafonig csempe,sarokkád meg minden,a plafonon meg két éve lóg a villany vezeték,egy égővel a végén.Csodásan mutat.
kreatívhit üzenete…
Még ha én készítenék ilyen oldalt.
Eszméletlen vagy.Az eredmény nem csak az oldalon nagyon tetszik.Szó szerint remek lett.
Rucola Designs üzenete…
Köszi, aranyosak vagytok! :) Tényleg csak az van megcsinálva, ami első lendületből sikerül, utána évekig nézegeti és halogatja az ember.
Kisnyul / Andi üzenete…
Nekem is nagyon tetszik az oldalad frenetikus! :)
Janka üzenete…
Fantasztikus lett! Nagyon erőteljes ez a fehér-piros kombó, de a mellékhelyiségbe talán még jobb is, kicsit felébreszti az embert :D
Az ötletek pazarak -- abszolút beleillik valamelyik lakber magazin "előtte / utána" rovatába. Kiváncsian várom a fürdőt :)