Tüskés virág

14-én, szombaton Kecskemétre mentem Bee-hez. :) A kölcsönös imádaton kívül felül speciális oka is volt: este A Kutya vacsorája. Annyira nem ismertük Líviusz számait, de úgy gondoltuk (a kecskeméti kemény maggal együtt), hogy a Quimbység garancia. Nem tévedtünk!
Csodás volt az idő, jót dumáltunk, szelfiztünk, ahogy kell, aztán mentünk a filmszínházi hőspremierre. A jegyszedő bácsi szívecskés formalyukasztóval kezelte a jegyünket! :)
Eszméletlen jó volt a koncert, az új lemez számai egytől-egyig szuperek. Líviuszon kívül is akadnak jó torkúak a bandában, és a gitárszólók, a ritmusszekció és a billentyűs is remek. Bee klassz fotókat csinált. Kiderült, hogy Lehotay Juditot, a menedzserüket a Civil Szigetről ismerem.

Altered Amanda’s Studio - Salt Light
Font: Mistral
Photo: Szilvia Tóth (Sztarenki)

Itt meg lehet hallgatni az egész lemezt, amit persze megvettünk, és dedikáltattuk is. Líviusz formában volt (=filozofikus hangulatban), meghívtuk egy sörre, aztán továbbálltunk.


Következett az este népi része: Szabival találkoztunk a táncházban, de hamar továbbálltunk néhány lelkes fiatalember kíséretében (asszem nem értem lelkesedtek). Egy felejthető kitérővel végül a Kilelében kötöttünk ki ismét, ahol retró zene volt. Kettő körül mindenki megéhezett, még szerencse, hogy Petinek volt otthon egy tepsi rakott krumplija. :)
Szerencsére sokáig alhattunk vasárnap, és finomat ebédeltünk. Alkotásra ugyan nem maradt idő, de legközelebb bepótoljuk!
 

Megjegyzések