Tábor Tarjánban

Mindenfélék történtek júliusban, voltunk több helyen vendégségben, meg sörözni, de a beszámoló elmaradt. Ami viszont nem maradhat el, az most hétvégén történt: 25-26-án scrapbook-táborban voltam! :) Most először, mert tavaly inamba szállta a bátorságom az utolsó percben. Mit mondjak: hülyeség volt, isteni dolog ez! Persze a rendezvény rangját erősen emelte, hogy olyan országos cimboráim voltak jelen, mint Bee, Szabi, Gólya! :) Sajnos, Merika végül nem tudott jönni. Sokakat ismertem már virtuálisan, vagy futottunk össze tanfolyamokon, és számos új scrapperrel is összebarátkozhattunk. Remek workshopok voltak (dobozalbum, vászonkép, régi könyv), kipróbálható termékek, csencselés és shopping, sörözgetés, nagy beszélgetések, röhögések. Rövid volt!!! Pláne nekem, aki szombaton hazajöttem (de erről a kövi bejegyzésben). Persze alkottunk is ezerrel.

Csak úgy, templétesen az összes fotómból, plusz csoportkép, amin már nem vagyok rajta, jaj!

Anna Aspnes - MonthReview Template 5A
Anna Aspnes - APP Crazy Life, App Special On

Alkottam egy tag-et Bee-nek, egyet csak úgy, az ásványpaszta és viaszpaszta kipróbálására, és kaptam is egyet ajándékba Szilvitől! :)Elkezdtem még egy dupla oldalt is, amit otthon fejeztem be.


Crowabout StudioB - Mizfit Dollhouse and other productsMutatok pár részletet is, bár nem nagyon látszik a struktúrpaszta.
Majd a jobb fotókat Bee blogján keressétek! :)

 

Megjegyzések

Gólya üzenete…
Orszagos cimbora! Koszonom.megtisztelo!!! Hianyozott a sorozocimbim szombat este!!! Csudakat alkottal!
Janka üzenete…
Elég szűkszavúan meséltél :) Tudtam volna még olvasni az élményekről. Na, majd legközelebb ;)
Tök szupereket alkottál!
Rucola Designs üzenete…
Hát, nincsenek szavak! :) Meg időm se most, majd talán valaki bőbeszédűbb lesz. :)
Kriszta (hozak) üzenete…
Örülök, hogy jól érezted magad, táborozni jó! Nagyon szupi dolgokat készítettél.