Progresszív

Július 26-án, szombaton Dream Theater koncertre siettem haza, ez kihagyhatatlan volt. Bár nehéz szívvel hagytam ott a tábort és a többieket, nem bántam meg! Feri most volt először a Budapest Parkban, és meg is nyerte a tetszését.:) A húzós jegyár miatt nem volt dugig a Park, kényelmesen és kulturáltan lehetett végig szórakozni. Tökéletes hangzás, hangosítás, pazar kivetítő, és időben elkezdték. Persze megint rengeteg pasi volt, vegyes korösszetételben. :)


Főleg az új lemezükről és az Awake-ről játszottak, nagyon kemény volt! Másfél óra után tartottak egy negyedórás szünetet és még másfél órát nyomtak! :) Ilyet még nem is pipáltunk, el is fáradtunk kicsit a végére. Az Illumination Theoryban van pár perc tömény giccs, ott Ferinek rezgett kicsit a léc, de a négy ráadás szám kárpótolt. Zseniális, szuper zene és este volt! Kritika

Megkockáztatom, hogy sokkal jobb koncert volt, mint két éve az Arénában (bár az is tetszett, és ott több számot ismertem). Csúcsformában vannak, LaBrie nagyságrendekkel erősebben énekelt, mint legutóbb.
Top 10 DT dal.




Megjegyzések