Nyertest hirdetek!

Annyira édesek vagytok, hogy ennyien tippeltetek, pláne, hogy mennyire túlértékeltek! :) Nagy oldalgyáros vagyok, az már biztos, de az ötszázat még nem értem el. Bár ez az 541. bejegyzésem, és van, amiben több oldal is lappang, de azért ez első félévben nem voltam olyan termékeny, mint mostanában.
A bűvös szám nem kerek: 448. Esküszöm, Secima végigszámolta, mert 444-et tippelt, néhány személyes nincs fent a blogon. Gratulálok, Évi! Szeretni fogod a nyereményt, hamarosan küldöm a linket! Itt egy kis kukucs, december 26-án jelenik meg.


Számomra is teljesen érthetetlen módon a kezdetektől egy word file-ban vezetem az oldalaimat. A hozzávalók felsorolása miatt kezdtem el, aztán a CT-linkek miatt volt muszáj, de ebben a listában minden oldalam szerepel folyamatos számozással. Amit még ilyen rendesen csinálok, az a készletek leírása. :)

Kis zenét kaptok, vagyis paródiát, ezeken röhögök mostanában, nagyon el lettek találva!

Irigy Hónaljmirigy - A felkapott dal (Quimby)


IHM - Mikor még Pécsett (Kispál és a Borz)

Megjegyzések

Secima üzenete…
Hú, ezt nem gondoltam volna!
Ildi, nem a te oldalaidat számoltam meg, hanem a sajátjaimat. 446. Ezt kerekítettem 444-re, mert jobban tetszett ez a szám. Nekem vannak még a korai oldalaim, azokat nem adtam hozzá.
Köszi szépen, nagyon örülök. :)))))
Janka üzenete…
Hű, de precíz vagy!!! Nekem fogalmam sincs róla, még körülbelül sem, hány oldalam van :D Van jópár, amit még az elején csináltam, és nem is töltöttem fel sehova. :D

Gratula, Évi!
Tinci üzenete…
Gratulálok Évi!
Az IHM zenék frenetikusak!Köszi!
do üzenete…
Mennyi oldal! A word doksitól, meg hanyatt dobtam magam. Ez aztán a precizitás!
Évi gratulálok a nyereményedhez!!!
Kisnyul / Andi üzenete…
Na ez nem semmi... gratulálok, az oldalakhoz is és a nyereményhez is. :)