Zsolti, a béka

Dani minije, a Lily Pad mától kapható 1 dollárért az ESS boltban. Tuti brekusz meg papírok vannak benne, wordartot is csináltam hozzá, bár nem kellett volna. Fel is teszem nektek, a békás alkotásomra (amit Didó templétes kihívására is benevezek), vagy alá kattintva letölthető. Lorryé pedig innen.

wordart freebie download
Kit: Danimoy Designs – Lily Pad
Dido Designs – Feel The Line Freebie Template
Font: Highland Perk

Aki pedig nem ismerné Zsoltit, a békát, az most betömheti a lyukat a műveltségén! :D A csúnya szavakért szokás szerint én kérek elnézést. Vagy nem is volt benne? :)
UPDATE ALERT! Úgy látom, Zsoltit időlegesen elzavarták a madárkák! Helyette 3 szuperszónikus új készlete kapható Daninek 1 dollárért és rövid ideig, én is most látom őket először!

Belga - Zsolti a béka

Megjegyzések

LaceE üzenete…
Kutykuruty :) Minikitből maxioldal :) Szuper jó ez a "halálos leveli stílus" :)
Budaházi Brigitta üzenete…
Ez de komoly volt... áááá. Ez a Zsolti a béka. Még nem ismertem, szinte fájt, de menő! Ehhhh :D :D
Az oldalka pedig jóóóóó! yo ;)
Osli üzenete…
Nem emlékszem, hogy csúnya szavak lennének benne, most nem hallgatom meg ezért. Inkább a kezére csapok annak, ki szemetel :)
Az oldalad meg nagyon ott van. Az igazi brekk azért szigorúbb, mint Danié :)
Ányi üzenete…
Köszi :-))) Zsolti jó fej, imádom!
Névtelen üzenete…
Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Page 8 post on Aug. 26, 2009. Thanks again.
Névtelen üzenete…
Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 26 Aug [LA 07:00pm, NY 09:00pm] - 27 Aug [UK 02:00am, OZ 12:00pm] ).