Péterfy Bori & Love


Péntek este Péterfy Bori koncerten voltunk a világ végén (legalábbis tőlünk) a Klebelsberg Kultúrkúriában. Ez afféle művház, így persze ültünk. Hajlott korunk ellenére sokkal jobban kedveljük az állós koncerteket, különösen az A38 hajót csípjük, mert a kiváló hangminőség azért persze fontos. A magam részéről amúgy is kedvelek sörrel a kezemben zenét hallgatni :) Na sör itt nem volt, de a koncert ülve is tetszett (még nem hallottam Borit élőben), egy-két új számot is játszottak, nagyon meggyőzően. Olyan szerintem nincs, aki ne ismerné a Vámpírt vagy a Hajolj bele a hajamba című opuszt, de inkább egy másik kedvencemet teszem ide.

Péterfy Bori & Love Band - Ópium


Annak különösen örültünk, hogy eljátszották az AE Bizottság Szerelem című örökbecsűjét, így egy kicsit az Egyetemi Színpad nézőterén érezhettük magunkat néhány percig lélekben.

Péterfy Bori & Love Band - Szerelem


Akinek megtetszett, itt is hallgathat még :)

Megjegyzések

macicsapat üzenete…
Meghallgattuk őket. A 2. jobb, de nem lesz a kedvencünk.
Myrthyra üzenete…
Jaj AE Bizottság… mekkora nagy kedvencem volt.:) A 80-as években a szombathelyi Képtárban léptek fel. Annyira tetszett az előadásuk. Bár már sokra nem emlékszek, de az nagyon megmaradt bennem, hogy Waszlavik „Gazember” egy szelet szalonnát egy madzagra kötött és a feje felett lóbálta, mint cowboy a lasszót.:)
Secima üzenete…
Nekem az első szám tetszett jobban, a másodikat én nem is ismertem. A Hajolj bele a hajamba viszont nagyon tetszik. :)
Rucola Designs üzenete…
Kicsit alternatív az ízlésem, de nem akarom ám rátok erőltetni :)
Kutyavilágnak: zseniális koncertek voltak, bár (képzőművészek lévén) sem énekelni, sem zenélni nem tudtak rendesen :) De micsoda happeningeket, ökörködéseket nyomtak! :))
Secima üzenete…
Kovaxka, nem baj, ha neked más az ízlésed. Te csak mutasd meg nyugodtan. Mi meg vagy meg tudjuk hallgatni, vagy sem. A végén még lehet, hogy rászokunk.
Máshol egyébként hevimetált adnak, amit csak ritkán tudok végighallgatni.
Látom most már videó is van nálad. :)
amcsika üzenete…
anyuci is nagyon szereti boriékat (sőt még ismeri is személyesen!)!! neki a csobogás, és a délelőttök a kádban c számok a kedvencei! :)
Rucola Designs üzenete…
Amcsika, nekünk is jöhet bármi Boritól! Tövisházi Ambrust is nagyon csípjük, Erik Sumo formában is :)