Légy önmagad!

Kicsit kihúztuk a lábunkat (csináltunk egy hosszú hétvégét a rövidből), és máris nem győzöm magam utolérni - na, nem a munkában, hanem a szkreppelésben! :) Iszonyúan pezseg az élet a Scrapbook.hu-n, egyik új kihívás, hogy feladatsor alapján kell felépíteni a képet (vagyis adott az egyes elemek száma és helyzete).
Először megrémültem a sok kötöttségtől, és többképes kompozíció sem az erősségem (már, ha van olyan!). Aztán megláttam az Art My Journal készletet, és nem tudtam nem megvenni... Ebben aztán van minden! Egy örökkévalóságig töltődött le, mert valami volt a nettel tegnap (is), közben érkezett egy új fotó barátnőm tündér kislányáról, és már nem volt megállás! :-) Minimalistának nem mondható az eredmény:

Minden innen: Design it Forward - Art My Journal (ScrapArtist Exclusive)

Megjegyzések

Secima üzenete…
Látszik, hogy fel vagy töltődve a hosszú hétvége miatt. Megnéztem volna, hogy feltöltődés nélkül milyen képet alkottál volna. Ez szuper lett.
Unknown üzenete…
De jó vidám oldal lett, nagyon édi a kicsi :) Köszi a CT infót, lehet rápróbálok, mert egész szimpi a csajszi, meg a munkái (eddig nem is ismertem ezt a blogot :)) (Ja és megkaptad az email-emet?)
Névtelen üzenete…
Jó nagyon a kép. Bár a tündérke is sokat dob rajta. :)
Rucola Designs üzenete…
Gyerek, kutya, maci (!) - mindig hálás téma! :)
Myrthyra üzenete…
Aranyos alkotás.:)Bizony a feltöltődés sugárzik a képről.:)