Három, négy, öt

Számtalan programom volt novemberben, itt az ideje ezeket összefoglalni, kicsit örsi napló stílusban. Harmadikán csodálatos időben sétáltunk egyet Évivel a Városligetben. Kicsit aggódtunk a napallergiája miatt, de végül nem történt baj. Még szelfit is készítettünk! :)




Este Zsuzsával abszolváltunk egy újabb Pintér Béla darabot. Érdekes, hogy a Szutyokra csak várólistán sikerült jegyet szereznem, mert a top 5-be nem került be. Persze, zseniális volt és sokatmondó, de talán egy picit kevésbé aktuális. Meg túl sokat is várunk PB-től, ami igazságtalanság. Azért Szamosi Zsófi for president, és az önirónia is remek volt. Kritika itt.


Negyedikén Cewe-gyárlátogatás volt. Összejöttünk jó páran scrapbookosok, szóval vidám nap lett! Hálás köszönet a Cewének a tartalmas programért és az ajándékokért!



Ötödikén Leloval Bécsnek vettük az irányt. Ilyen gyönyörű időt még sosem fogtunk ki! Igaz, hogy sokat nem élvezünk belőle, mert főleg a Thalia irodaszereit csodáljuk, de a hangulatunkat határozottan feldobta. Megvolt a szokásos Nordsee-menü, találtunk egy új kávézót, és a vonatozás is kényelmesen telt.

Persze shoppingoltunk is egy csomó mindent, majd mutatom, de a java ajándék.
 

Megjegyzések

Secima üzenete…
Egy jó kis séta mindig jólesik. Főleg jó társaságban. :)