Három könnyű

Szeptember 19-én Bee-vel buliztam!!! Délben találkoztunk a Zuglói vasútnál, ebédeltünk az Aranyhalban, a délutánt nálunk töltöttük. Alkotásra kevés volt az idő, de dumcsizásra nem! :) Aztán jött a nap fémpontja, karaoke bárba mentünk este Pingvinnel, barátaival és rokonaival az Üllői útra. Retró program volt, Neotonos/Neobabás felvezetéssel, aztán bárki színpadra állhatott. Sajnos, csak egyszer kerültek sorra a lányok, mert kettőkor bezárt a bazár. No, majd legközelebb! (Ha valaki nem tudná: Bee-nek isteni hangja van!) Szombaton délelőtt még ügyintézésre is futotta, és Bóbitával egy kávézásra a KÖKI-ben.

Szeptember 20-án nagy örömünkre összejött a teljes baráti csapat egy laza sörözésre. A Ferdinánd Cseh Sörházat próbáltuk ki, és merem ajánlani szeretettel. :) Igaz, sörben nem volt akkora választék, mint amit a honlap ígér, de a kóstoltak mind finomaknak bizonyultak. Az ételek pedig meglepően finomak, ez egyáltalán nem jellemző a pesti cseh sörözőkre, ahol még sörkorcsolya se nagyon van. Szalonnás knédlit mindenképp kóstoljatok itt!
Mivel aznap autómentes nap, Színházak Éjszakája meg Street Food Fesztivál is volt, kisétáltunk az Andrássy útra és ott is bekaptunk még 1-2 belgát. :) Eszméletlen hangulat és tömeg volt még este 11-kor is, meg remek idő. A kultúra aznap csak a gasztronómia volt részünkről. :)

Szeptember 26-án Special Providence-en voltunk az A38 hajón. Szegények el vannak átkozva: múltkor meccs miatt hagytuk őket félbe, most majdnem el sem jutottunk. Feri Varsóból esett be egyenest a reptérről, így az előzenekar Haelo kimaradt, de a progresszív rockot már hallottuk. Nagyon szuper volt, ezúttal kiváló hangosítással. A decemberben megjelenő új lemezükről is nyomtak, meg "régi slágereket" is. Kaltenecker Zsolt nagyon bevált.





A progrockos a kedvenc közönségem. Sok nyugis, hosszú hajú fiú, semmi pogó. Korban totál vegyes társaság, mégis egy generáció.

Megjegyzések