Élek, virulok

Remekül telt a szabadság Dél-Olaszországban Ritussal (augusztus 2-től 12-ig)! Úti beszámolóban elég rossz vagyok (talán még Dániával is tartozom), de majd készül album egyszercsak. :)
Mesés tájak, gyönyörű idő, sok-sok mélykék tenger, hajózás, úszás, napozás jellemezte a 10 napunkat. Sorrentoban laktunk, innen kirándultunk hajóval Capriba, az Amalfi-partra (közelebbről megnézve Amalfit és Positanot), Pompei-be és Herculanumra. Remek tésztákat és pizzákat ettünk, halat, tengeri herkentyűket, Ritus bárányt is. Teleszívtam magam napfénnyel, sóval, kékséggel és élményekkel, pihentem, olvastam. A nagy meleg miatt mindent nem tudtunk megnézni (az Amalfi-part egy része, Nápoly és a Vezúv is kimaradt), úgyhogy még biztos visszatérünk!
Egyelőre egy oldalt tudok mutatni Paula vadiúj Summer Fun készletével (kapható az Oscrapsen).

Paula Kesselring - Summer Fun Bundle
Font: Montgomery

Megjegyzések

Budaházi Brigitta üzenete…
Valóban kis rövidke lett a bejegyzésed :) De, követtem a fotókon, s gondolatban, merre járhattok - szépséges lehetett az egész utazás minden értelemben! Ez az oldal is az! De majd, jól kifaggatlak személyesen! ♥
Tina üzenete…
De jó lehetett, az egy gyönyörű vidék - annyira, hogy mi 11 éve nászúton jártunk arra... (Nápolyt annyira ne sajnáld.:-))