Dylan

Dani kisfia nemrég született, ezért mostanában eléggé elfoglalt. Legutóbbi készlete a Dylan viszont szuperaranyos, már láttátok az ezzel készült Kevés oldalamat a fórumon, de most vannak hozzá wordartok is! Ráadásul Dani karácsony utáni kiárusítást tart január 2-áig, mindene egységesen 2 dollár!

Kit: Danimoy Designs – Dylan
Template: Scrap Like Crazy Templates Freebie 2


Ki más jutott volna eszembe, mint Bob Dylan? Aki - elnézést kérek ezért - sose volt a kedvencem, meg a blues se, viszont találtam egy remek számot, amit hozzá írtak!



Bár mire én a zenéjükre esznéltem, Syd Barrett már rég nem volt tagja a Pink Floydnak (66-tól 68-ig játszott itt), azért maximális riszpekt a Crazy Diamondnak! Aki hajlandó egy kis időutazásra, és kibír egy kis disszonanciát, feltétlenül hallgassa meg! Nem mondom, hogy könnyen befogadható zene, meg őrült is, de elképesztően zseniális!
Kitartóknak egy kicsit slágeresebb Pink Floyd, és vége a mai ízlésterrornak. :) Azt különösen bírom, ha tehetséges fiatalok dolgozzák fel ezeket a zenéket, így stílszerűen ez is egy remake lesz.


Megjegyzések

LaceE üzenete…
2 okból szeretek Hozzád járni: mert mindig olyan zenét szolgáltatsz, amit még sosem hallottam és lehet nem hallgatnék, de mégis tök jók, a másik meg hogy imádok a munkáidba gyönyörködni. Mindegy a téma, mindegy, hogy mit használsz nem tudsz hibázni :)
Ányi üzenete…
Woo, micsoa WA-k! Szuper!! Na, és az oldal sem kevés :-)