Nem komoly


Elnézést kérek minden jobb érzésű olvasómtól, de ezt nem bírtam kihagyni.
Kedvenc sorozatgyilkosos sorozatomban a múlt héten szitokszóként hangzott el az ALBUMOZÁS kifejezés. Fogadni mernék (a letöltéséhez nem volt erőm), hogy scrapbooking az eredeti szöveg! Egy belső ügyes csaj mondja megvetően Dexter húgának (Debra), hogy már biztos nem lesz nyomozói jelvénye, kezdjen el albumozni (kvázi vígasztalja magát a múlt emlékeinek rendezgetésével)! Debra ezt nem is értette. Na, azóta, ha a család meglát a gépnél: mi van, albumozol?!
Bosszúból csináltam a fenti kollázst a Picnik.com (prémium fícsör) segítségével, mert Dexternek akkora a népszerűsége, hogy már edény- és bútorkollekciója is van!

Ha már sorozatokról esik szó: a Simpson család - Family Guy - South Park szentháromság hívei (velem együtt) örvendhetnek, mivel a Comedy Central e három animációs sorozatnak szenteli idei második tematikus hétvégéjét február 21-én és 22-én.
Forrás: comment:com

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Mi imádjuk nézni a képeidet, bárki mondhat bármit! :) A South Park kedvenc nálunk is, most sajna nincs Comedy Centralunk. :( Egyébként nem február 21-22 a tematikus hétvége? Januárt írtál.
Rucola Designs üzenete…
Köszönöm, drága Macicsapat! Kinéztem az ablakon: hó, hát január.:) Köszi, javítva!
Névtelen üzenete…
Szerintünk is nagyon jó ez a málnaszörpös kép. Albumozni pedig jó! :))
És már nem nézünk újabb sorozatokat, mert így is rá vagyunk kattanva a Dokikra, amire szintén Te hívtad fel a figyelmünket.
Rucola Designs üzenete…
Tudtam, hogy nekem vannak a legjobb érzésű olvasóim! Macikák, ha tudnátok, hogy málnaszörp helyett mi van a tányérokon... Még tudok sok-sok sorozatot ajánlani ám! :) De Brendont és Sanyát mindenképp nézzétek!
Névtelen üzenete…
Nézzük mi, de néha olyan gyorsan teker a gép, hogy észre se vesszük őket. :)