Amerikai foci miatt féláron!

Rengeteg freebie-t (ingyenes scrapbook alapanyagot) gyűjtöttem már össze, és megfogadtam, hogy lehetőleg (!) nem vásárolok. Aminek nem tudtam ellenállni, az a Creashen szülinapja miatti nagy árleszállítás volt, és igazán megérte a gyönyörű készlet.
Most is találtam egy ilyen 50%-os akciót a Super Bowl miatt csak ma a Digital Freebies-en. Már egy-két dollárért nagyon szép dolgok vannak! Életveszélyes végignézni a kínálatot, nekem 10 dollárnál sikerült megállnom :)
Nagyon tetszik, hogy a lányok így értékelik az amerikai foci bajnokságát, nálunk otthon is imádják a fiúk.
A rajongók a fórumokon ilyen sigeket (signature=aláírás) készítenek/használnak. Fenti négyet fiam kreálta :)

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Tényleg jó dolgok vannak a Digital Freebies-en :) De erős leszek ;) és nem csábulok el (nagyon :)) Ja, és ha nem túl nagy baj, a Google Translate-t lenyúlom, mert sokkal jobb, mint az enyém :) Köszi
Rucola Designs üzenete…
Mától érhető el magyarul, úgy örülök! Nem nyúlsz le semmit, szabad a vásár! :)
Secima üzenete…
Én most még nem fogok elcsábulni. Majd legközelebb.
Úgy látom nem esett messze az alma a fájától. Jól sikerültek ezek a sigek, bár én egyáltalán nem értek az amerikai focihoz. Nem mintha más sporthoz nagyon értenék.
Ez a Google Translate nekem is megtetszett, úgyhogy beépítettem a blogomba. Köszi az ötletet.
Rucola Designs üzenete…
Hozzám is a churchill-i megfogalmazás áll közel: NO SPORT :)
Myrthyra üzenete…
Kovaxka nagyon ügyes a fiad, gratulálok neki a szép sigekért. :) Bizony Secima jól megfogalmazta, nem esett messze az alma a fájától.:)
Rucola Designs üzenete…
Köszi! Remélem, látja kommentjeiteket, mert eléggé húzódozott, mondván, hogy csak beégetem a blogon. Inkább én tanulhatok tőle, olyan jól bánik a PS-al!