Még 2014-ről

Nem darabra mennek a dolgok, mégis jólesik év végén látni a nagy számokat. Amivel extrém jól teljesítettünk, az a színházi esték, a koncertlátogatások és az elolvasott könyvek száma.

Tavaly tizenegyszer voltunk színházban, idén én 25-ször! Ebből hétszer a Szkénében, a többi az Átrium, az Örkény, a Víg, a Thália, a Centrál, a Katona, a Kamra, a Játékszín, a Pinceszínház, a Bárka, a Belvárosi és a Magyar Színház között oszlott meg. Hat Pintér Béla darabot láttam. :)

Klasszikus zenében sem volt hiány: háromszor az Operában, hétszer a MÜPÁ-ban és ötször a Zeneakadémián élveztük. Sok volt közte a barokk és Strauss.

Moziban háromszor voltam csak, inkább a sorozatok mentek.

Kétszer "voltunk cirkuszban" idén is (a MÜPÁ-ban), popkoncerten háromszor a hajón, háromszor az Akváriumban, négyszer a Parkban (ez új), egyszer a Kongresszusi Központban és a Rumbach Zsinagógában, egyszer Kecskeméten.

Persze így nem készült annyi oldal és készlet sem. A legkedveltebb készlet idén a Castle Museum volt (ez meglepett), illetve a BYOC-ken kívül az Ebony -n- Ivory és a Golden Prague.

Rucola Designs - Retro Party (coming soon!)

Több, mint 20 ajándékkártyát készítettem, pár képeslapot, egy vászonképet, három albumot és néhány sketchbook oldalt. Több online és élő hagyományos tanfolyamot is abszolváltam.

Mivel decemberben belehúztam, és minden nap blogoltam (!), a tavalyi 171 helyett idén 176 blogpost született. A freebie-ken is túltevő legnépszerűbb poszt a Mixed media listám lett. :)

Az átlagnál többet utaztunk külföldre, voltunk Ferivel Prágában és Dániában, Ritussal Dél-Olaszországban, Lelóval Bécsben. Kétszer jártam Kecskeméten és Kaposváron.

Jól éreztem magam a Szigeten, két Cewe-talin, egy általános iskolai és egy főiskolás évfolyam-találkozón, és a scraptáborban.

Nagy veszteségünk is volt az évben, anyukám férje, Gyuszi ment el. :(

Kultúr toplista:
Az év legjobb színházi élménye: Titkaink / Pintér Béla és társulata
Az év komolyzenei koncertje: nem volt igazán kiemelkedő
Az év jazzkoncertje: Chick Corea a Zeneakadémián és Fábián Juli a MÜPÁ-ban
Az év popkoncertje: Dream Theater a Parkban
Az év retró koncertje: Jethro Tull a Kongresszusi Központban
Az év dedikálása: Quimby Kecskeméten
Az év meglepetés zenekara: Szabó Balázs és bandája
Az év könyvélménye: Joanna Bator / Homokfelhő
Az év csalódása: Spiritiszták az Operában

BÚÉK!!!

 

Megjegyzések

Secima üzenete…
Nem semmi éved volt! Kívánok hasonló vagy még aktívabb 2015-öt!
Gólya üzenete…

Annyira esz az irigyseg!!!! Es a tabort meg csak meg sem emlitetted :))) nagyon boldog uj evet Ildi!!!!
Gólya üzenete…
Tabor visszavonva. Beteg lazas vagyok. Nem olvastam pontosan! ;)
jociandi üzenete…
Tetszik ez a számadás. :) BÚÉK!