Mi ez? Bakelit?

Program- és kihíváshiányra nem lehet panaszom. Ahogy hazaértünk Prágából, szembesültem Bee kihívásával: készítsünk ajándékkönyvet a Quimbynek! Pillanatok alatt megmozdult a Cewe-csapat, a lányok ontották a remeknél szuperebb oldalakat! Időre el is készült a mű, itt lehet megnézni a dalszöveges oldalakat, itt pedig lapozgatni a könyvet. A hab volt a tortán a Cewe eszméletlenül gáláns felajánlása: ingyen elkészítette az együttes tagjainak a 6 db XL fotókönyvet, az "alkotóművészeknek" pedig a mini változatot! Azóta sem tértünk magunkhoz Szilvivel.

Mutatom az oldalaimat (Legyen vörös és Cuba lunatica):



Rebecca McMeen - Keene
Krysty Designs - New Year freebie
Holliewood Studios - Broken
Rucola Designs - Equinox The Journal
Font: Jellyka Saint-Andrew’s Queen



Beth Rimmer és Rucola Designs elemek
Altered Emporium - La Vie Boheme
Krysty Scrap Design - Atomic Pinup
Font: Sacramento


A kedden felmarkolt gyönyörű albumokat szerdán reggel vittem Kecskemétre ízibe, mert hogy oda volt jegyünk Quimby Teátrumra. Délután Szabival és Meriennel is sikerült együtt kávéznunk, aztán jött a koncert. Csak ülni volt nehéz, de hát a fiúk is azt tették. Nekünk nagyon bejöttek az új hangszerelések, Líviusz és Dódi susogós macis baromkodásai, remek koncert volt, kicsit hasonló a 2008-as Quint Be! produkcióhoz a MÜPÁ-ban. Szilvi fotózott is végig. :) Közben felidéztem magamban az A38-on 2010-ben és 2011-ben átélt élményeket (azóta nem lettem volna? hm).

A ráadások alatt már egyre jobban izgultunk az ajándékok átadása miatt. Fölösleges volt: IMÁDTÁK!!! Egyenként ámuldoztak és dedikáltak. Csodájára járt az egész tágabb csapat: mi ez, Quimby bakelit? :) Mindenki szeretett volna egy példányt. El se engedtek, együtt buliztunk velük hajnalig, Líviusz folyamatos szórakoztatása és töltögetése mellett. :) Mindig tudtam, hogy jó fejek, de hogy ennyire közvetlenek legyenek! Óriási élmény volt, köszönöm mindenkinek!!!

Csütörtökön "igen-igen kába" hangulatban ébredtünk, hamar elrepült az idő, alkotni megint nem sikerült, majd legközelebb! :) Szuper két nap volt Szilvinél, puszi az egész családnak!

Megjegyzések