Last minute leltár

Talán még befejezem idén. :) Igazán termékeny és kreatív év volt, sok új dologgal. Az igaz, hogy kevesebb készletet (21 vs. 24) és oldalt (137 vs. 185) készítettem, mint 2012-ben, de ez csak a digitális világom. Emellett betelt az art journaling füzetem (erről posztolok még), készítettem hagyma albumokat magamnak és ajándékba (összesen 9-et, ezekről is még lesz bejegyzés, ha mindenki megkapta). Több tanfolyamon, workshopon is részt vettem, rengeteget tanultam.
Az Art Journal Caravannal nem jutottam sehová :(, pedig idén nagyon jó volt, de - úgy látszik - az utam másfelé vezetett. A Cewe kihívásokra viszont szinte minden héten készítettem oldalt.
Fotókönyvet és vászonképet idén nem csináltam, de keretezett oldalakat, naptárakat ajándékba dögivel.

Igazán nem volt rossz évünk. Mikinek lett diplomája, előléptetése (állása már volt), nekem gyönyörű, felújított szobám, fasza alkotósarokkal.

Háromszor voltunk Bécsben Lelóval, egyszer Loipersdorfban Ritussal, belföldön több helyen Ferivel. :)

Kulturálisan is jól teljesítettünk. Színházban tizenegyszer voltunk (Örkény, Víg, Thália, Centrál, Radnóti, Nyíregyháza), asszem ez lényegesen több, mint az éves átlagunk. Rendesen teljesítettük a MÜPA és operabérleti előadásainkat is. A barokk opera éve volt, ebből hármat is láttunk. Kétszer "voltunk cirkuszban", kétszer a hajón (ez kevés), egyszer a Parkban (ez új), egyszer a SYMÁ-ban (ez is). Egyéni csúcsot állítottam fel olvasásban (8000 oldal, 22 könyv, ebből csak 6 krimi). Csoda, hogy nem készült annyi oldal? :)

Moziban nem sokszor voltam, de a Nagy Gatsby és a Vadászat emlékezetes maradt. Remek sorozatokat láttam viszont. Námbörván a Breaking Bad (Totál szívás) és a Downton Abbey, de az északiak (Egy gyilkos ügy, A híd) is nagyot ütöttek. Ja, és a Hannibál meg az Amerikai Horror story, persze.

A 171 blogpost még mindig elég jónak számít, hetente 3-4 bejegyzéssel.

Az év legjobb színházi élménye: nehéz választani, talán a Kasimir és Karoline az Örkényben
Az év komolyzenei koncertje: Ariadné Naxoszban az Operában
Az év popkoncertje: Manu Chao a Parkban
Az év retró koncertje: Earth Wind and Fire a SYMÁ-ban
Az év meglepetés zenekara: When Saints Go Machine
Az év könyvélménye: Sztálin tehenei Sofi Oksanentől
Az év csalódása: A patkány éve Bartók Imrétől és a Sziget :(

Na, lehet koccintani! :)

Megjegyzések

Margó üzenete…
Jó volt olvasni, hogy mi minden történt (statisztikailag is:)) Veled, ebben az évben! Gratulálok, ez az én hasonló témájú történéseimet magasan veri! :)
Eltelt két és fél óra az évből és egy ígéretet tettem magamnak: többet fogok olvasni... lehet, hogy ma én is mérlegelek, már csak azért is, hogy tiszta lappal kezdhessem a 2014-es évet!! Szeretettel kívánok egy nagyon szép esztendőt, Ildikém ♥
Zsofa üzenete…
Az enyémhez képest zsúfolt éved volt. Gratulálok! Most kezdem olvasni a blogodat; szeretném kideríteni, hogy' lett belőled ilyen egyedi scrapdesigner.
Ismeretlenül is ölellek.
Toni üzenete…
Gyüjjön a bőség szaruja Te drága oda ahová kell, alkotó kedved és kultúra iránti étvágyad sose hagyjon cserbe! Vigyázz 2014, kész, rajt, jön az elképesztően kreatívan egyedi Kovaxká Ildikó és mán véged is van! :) Puszkállak!
Rucola Designs üzenete…
Cukik vagytok, köszönöm! :)