Bloggers and bears

Tartozom még egy bejegyzéssel a veresegyházi napról. Azért váratott ilyen sokáig magára, mert egy oldalban szerettem volna elmondani az élményeket. Ezért választottam ezt a nagy szövegblokkos templétet, de éppen a szöveget nem sikerült olyanra megírnom, amilyenre szerettem volna. Egyszerűen nem tudom kifejezni, hogy milyen szuper nap volt! A madzag azért Secima köré tekeredik, mert ő hozott minket össze! Köszönet érte! :)

Sablon: ScrapElf
Elemek, papírok, betű: Anja aka Sunflowers – Paint the Town
Madár: saját (CU Bird Teplate by Jodi)
Font: Myriad Pro

A Szép Macicsaládnál már olvashattátok, hogy aznap este Amcsika anyukájának táncprodukcióját is láthattuk - a Honvéd Táncszínház mezőségi táncokból összeállított koreográfiáját. El voltunk ragadtatva! Még sok ilyen találkozót és napot szeretnénk, olyat, amire mindenki el tud jönni!

Megjegyzések

Ányi üzenete…
Tetszik ez a képed, és nagyon bírom, hogy az újabb oldalaidon te magad is szerepelsz!
LaceE üzenete…
Itt is tetszik a kép. :) Biztos nagy élmény volt az egész nap, irigykedek is egy kicsit. :)
Secima üzenete…
Óh! Milyen kerek oldal. :)))) Én meg még pluszban is be lettem kerekítve. Milyen kedves tőled. :)) Majd szervezünk még ilyen találkozókat. Az oldal pedig tökéletesen kifejezi az aznapi eseményeket. Nagyon ügyes vagy! :)) A b&b különösen tetszik. :))
Osli üzenete…
Köszi, hogy így összefoglaltad nekünk is, kik nem voltak ott :)
Nagyon vidám fotók, jó kis template, és imádom a bújtatott címkéket. Nagyon tetszik az egész.
Myrthyra üzenete…
De jó lett! Eddig a kerek fotókért nem igazán voltam oda, de ez így, ilyen elrendezésben nagyon tetszik. Kezdi szépen megváltoztatni a korábbi nézetemet.:)))