Csudaidő

Time of Wonder Dani és Mel közös készletének címe, finom pasztellszínekben pompázik. Méltó készlet ahhoz, hogy búcsút vegyek mindkét dizájnertől. Illetve még egy A+ Design készlettel dolgoztam, azt is mutatom. Mindkettőjük stílusát nagyon kedvelem, Daninél másfél éve vagyok CT-tag, 81 oldalt készítettem ezalatt. Mel 5 hónapja kért fel, neki 21 oldal készült. Dani elég bánatos volt, Meltől választ sem kaptam, csak ízlésesen letiltott a CT-fórumról. Így - gondolom - tök mindegy neki, mikor töltöm fel az oldalamat, hát nem várok már vele a megjelenésig. Csak azért írom ezt, hogy néha mennyire nem érdemes lelki kérdést csinálni az ilyen döntésekből. Mindketten heti rendszerességgel csinálnak készleteket, ez már kicsit sok volt, bár bírtam, nem akartam már önmagamat ismételni.
Szóval a Time Of Wonder kapható a SBB boltban tutira, a többivel már nem foglalkozom.

Danimoy Designs/A+ Designs – Time Of Wonder
PinUp: Sherrie JD/Tangie Baxter – Thankful Heart

Danimoy Designs/A+ Designs – Time Of Wonder
Angel: Rebecca McMeen – Holly & Ivy

Az A+ Designs Sweet Serenity készlete pedig egy hét múlva jelenik meg.

A+ Designs – Sweet Serenity
Image: NeareStore

Font: Stamp Act

Ja, és remélem pucoltatok cipőt, mert az angol blogomra hozott ajándékot a Mikulás! :)

Megjegyzések

Florci üzenete…
egyik jobb, mint a másik!!! nagyon nosztalgijásak!!
Secima üzenete…
Szép oldalakat készítettél. Könnyebb lesz neked, hogy nem kell kötelességszerűen alkotnod minden héten, még akkor sem, ha élvezted. Ha meg túl sok szabadidőd lesz mostanában, akkor biztosan találsz magadnak valami elfoglaltságot. :)
T üzenete…
Csodás oldalak. Ha már nem okoz örömöt egy oldal elkészítése, már túl sok a munkatempó, bármennyire is kedveled a tervezőt, akkor jobb továbblépni...mindenkinek így a legjobb. ( tegnap búcsúztam Jopké-tól, úgyhogy nálam is friss az érzés...)Biztos, hogy sok sok csodás és elképesztő oldal kerül még ki a kezeid közül...
Osli üzenete…
Ez engem jobban szíven ütött, mint téged. Nekem már annyira összeforrtatok Danival. Persze megértelek, és tényleg szép oldalakat hoztál búcsúzóul.
kreatívhit üzenete…
Eszméletlenül hangulatos és igényes munkák.A lezárásra írnám hogy sajnálom de igazából lehet hogy így jobb.Kényszerböl alkotni amúgy is tripla energia.