Őrizd és védd!

Mármint a természetet! Mi is tesszük családilag a magunk módján: szelektíven gyűjtünk és dobunk, komposztálunk, nem szemetelünk, sőt, felszedjük mások után. :) Ezért nagyon örültem Mye felkérésének (Bubblescrap Designs), akinek nagyon szeretem a munkáit, hogy csináljunk együtt készletet, mégpedig környezetvédelmit, és egy klassz élénk színskálát is dobott hozzá a kedvemért. Gyorsan megvoltunk vele, nagyon élveztük, szerintem lesz még közös készletünk, mert a stílusunk is passzol egymáshoz. A Reduce, Reuse, Recycle csak a Bubblescrap Designs boltjából érhető el, nyugodtan vegyétek meg ott, az elszámolás felesben megy. :) Szerintem nagyon megéri a sok papír és elem, mert egy hétig féláron van 3 dolcsiért. Tavaly nagy örömmel csináltam ilyen készletekből oldalakat, és álmomban sem gondoltam volna, hogy egy év múlva már én is készletet készítek. :)


Hoztam egy ajándék add-on freebiet is, és mutatom az álomcsapat alkotásait.

letöltés / download

AnikA
AnikA
Ányi
Dalis
LaceE
LaceE
Michelle
Osli

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list
LaceE üzenete…
Szuper jó kis készletet hoztatok össze :) Köszi, hogy alkothattam vele :)
Unknown üzenete…
szuper az új készleted! azt hiszem a kis álltakák már a névjegyeddé válnak :) annyira aranyosak! A csapatod pedig nagyon szép oldalakat készített :)
Osli üzenete…
Várom a következő közös munkát. Szerintem is jó páros vagytok!
Eszter(beszteri) üzenete…
Fantasztikus készlet ismét! Amilyen csodás papírokat tudsz készíteni, attól elalélok. ÉS az oldalaidtól is, úgyhogy vár rád valami a blogomon! :)
KajunKJ üzenete…
Thanks bunches for the add-on. I will give Mye's CT the link to your blog!